A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Згурівської селищної ради Броварського району

Обгрунтування закупівлі послуги з централізованого водопостачання та водовідведення

Дата: 27.01.2023 10:21
Кількість переглядів: 8

Відділ освіти Згурівської селищної ради Броварського району

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: __ Відділ освіти Згурівської селищної ради Броварського району, вул. Українська, 61, смт Згурівка, Київська область,  43952524.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Централізоване водопостачання та водовідведення,  65110000-7 «Розподіл води», 90430000-0 «Послуги з відведення стічних вод», за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі (у разі наявності): UA-2023-01-27-013161-a__

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 170000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом отриманої / наданої послуги з водопостачання та водовідведення  (річного та місячного) за календарний рік (бюджетний період).

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Розмір бюджетного призначення: 170000,00__грн.___ згідно з _кошторисом_.

Враховуючи те, що Централізоване водопостачання та водовідведення, надається  певним суб’єктом господарювання, а саме КП «Згурівський комбінат комунальних підприємств», який є в Переліку суб’єктів природних монополій, тому застосовується виключення.

Обсяг закупівлі визначається на підставі річного планування, а також з урахуванням потреби замовника на період 2023 рок.

При цьому підтверджується наявність нагальної потреби в закупівлі.

Водночас, як передбачено чинним законодавством, під час здійснення закупівель замовники повинні дотримуватися принципів здійснення публічних закупівель.

Враховуючи зазначене, з метою дотримання принципу ефективності закупівлі, якнайшвидшого забезпечення потреби Централізоване водопостачання та водовідведення  в умовах воєнного стану замовник прийняв рішення про застосування під час здійснення закупівлі вищезазначеного винятку за Особливостями.

З огляду на викладене, рішення замовника про проведення закупівлі відповідає чинному законодавству.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора